søndag 8. mai 2011

Enden Av En Æra og Begynnelsen Av En Ny

I det siste har jeg merket at det er flere fra utlandet som titter innom bloggen min, så jeg har bestemt meg for å prøve skrive på bokmål sånn at google translate kan brukes. Er usikker på hvor godt det fungerer, så begynner foreløbig med at teksten oversettes kun til engelsk. Det blir kanskje lettere for alle mine lesere å følge med nå, både gamle å nye:)

I perioder jobber jeg mye med stempler og promarkere, og jeg er spesielt glad i stemplene fra Sugar Nellie, som dette:


Det er fra linjen Gorgeous Girls og heter Party princess. Over har jeg brukt det tradisjonelt, men det kan også brukes på andre vis! Inspirert av min venninne Susi brukte jeg stempelet med en ny vri:


Ved første øyekast ser du kanskje bare jenta og teksten, men om du titter nærmere ser du flere og mer makabre ting:Fremdeles ikke oppdaget det? Se her:

Teksten highway to hell

Renneløkke rundt halsen

Hun står over et sort hull (hell).

Det kan være vondt å savne, og man kan få ut masse følelser ved å lage et kort som dette. Samtidig er det morsomt å lage noe annerledes enn det muntre jeg vanligvis velger.

Mitt første innlegg på bokmål er nå i boks,- og flere skal det bli!


2 kommentarer:

  1. I love these two cards! The yellow polka dotted paper in the first one is fun and I love your colouring of the second image. I'm glad you pointed out those details because they made me laugh. Very cute, Helle! And thanks for the translator gadget!! :D

    SvarSlett
  2. Thanks for the nice comments, Emily!:)
    The translator doesnt work perfectly, but its a great tool! now i will have a look at your blog, you inspire me!:)

    SvarSlett