søndag 13. november 2011

Vinter Bryllup

Fredag leverte jeg 80 nye kort til glasshytta Blåst, i går hadde jeg en venninne på besøk som kjøpte 9 store kort og 30 assorterte julegavelapper og tidligere i uka laget jeg et bryllupskort på bestilling,- en fin uke!:) Her er bryllupskortet jeg laget:Til uka har jeg planlagt kortkalas, håper på en kreativ morgendag!

3 kommentarer:

 1. Hei. Hvor mye tar du for julegavelapper, blir det billiger jo fler man bestiller?

  SvarSlett
 2. very sweet wedding card, helle! congrats on your great sales!

  SvarSlett
 3. Hei anonym! Om du sjekker dette innlegget står det litt info om priser: http://holyhelleshimmel.blogspot.com/search/label/priser
  Og ja, flere som bestilles, bedre pris kan jeg gi deg. Om du ønsker å kjøpe lapper som er doble, stemplet og fargelagt for hånd så koster det ti kr pr lapp. Om du bestiller over 15 lapper koster det 8,5 kr pr lapp. Dette er med silkebånd. Om du ønsker bestille lapper med spesifikt tema eller farger så varierer prisen ettersom hva temaet er, hvor mange, hvor tidkrevende de er å lage etc, så da er det bare å sende en forspørsel på holyhelle@gmail.com, så skal jeg kontakte deg med et tilbud:) noen lapper er fort gjort å lage, de kan jeg gi et godt tilbud på! Håper dette er svar nok. Flere sier jeg skulle hatt en prisliste, men er vanskelig med faste priser når arbeidstiden og utstyret variere så mye som det gjør.

  SvarSlett