onsdag 2. mai 2012

Ny Hårete BesteVenn

Etter Mia Baby ble syk og tilslutt måtte avlives, har det vært tomt i leiligheten. Altfor tomt. Et hus er ikke et hjem uten en katt! Mia er dypt savnet. Vår nye bestevenn fra Dyrebeskyttelsen er veldig velkommen. Her er et lite redigert utdrag av det som stod i beskrivelsen av Ruby på Dyrebeskyttelsen Tromsø sine hjemmesider:

Pusia Ruby kom til dyrebeskyttelsen i oktober 2011. Hun var funnet ute ved Rundvannet av noen snille mennesker som hadde tatt vare på henne og kontaktet dyrebeskyttelsen. Hun var i en forferdelig tilstand. Veterinæren antok hun var nærmerer ett år. Hun var bare litt over 1 kg, skitten, pjuskete og totalt avkreftet. I tillegg så det ut som det venstre øret var klipt/skjært av i tuppen. Værhårene på samme side var klipt helt ned. Etter veterinærsjekk og bad sov hun omtrent en hel uke. Etter ett par uker med mye kos og søvn begynte hun kvikne til. Og nærmere jul var hun blitt en nydelig pus, pelsen vokste seg halvlang og fin og hun viste seg å være reine skjære kosemonstret! Hun er likevel ikke helt trygg når det kommer folk på besøk. Da er hun snar å gjemme seg, men etter ei stund overtar nysgjerrigheten og hun kommer frem. 


Bildet av Ruby har jeg også lånt fra dyrebeskyttelsen sine sider. Det er Ruby som koser seg i krisehjemmet sitt. Vi er så glade for at noen tok vare på Ruby når hun hadde det fælt. Jeg vil oppfordre alle til å ta ansvar når man ser et dyr som lider. Ruby har fått masse kos og pleie i krisehjemmet sitt, de er fantastiske mennesker. Pusen har enda ikke vært her et døgn, så vi gir henne tid til å finne seg til rette. likevel lå hun på fanget mitt i går kveld. Nå ligger hun trygt under sofaen og leker litt med noen små tøymuser, og spiser fra hånden min. Og hun elsker å bli klødd! Håper hun tar skrittet fullt ut og kommer frem snart.

Vi ser frem til mange herlige år med Ruby (som mest sannsynlig får nytt navn), og håper alle dere andre støtter dyrebeskyttelsen i alt det gode arbeidet de gjør, helt på frivillig basis. Bli medlem!

2 kommentarer:

  1. adorable, helle! my niece fosters Labradors from our shelter all the time. you'll have many happy years together!

    SvarSlett
  2. so sorry to hear that you lost Baby Mia. awww... that makes me really sad. we can't imagine losing either of our babies. sending you big hugs, Helle. and so glad to hear that you have a new family member, too. Ruby is beautiful and hope she gets used to the environment soon and become your cuddly baby! =)

    SvarSlett